Ford F-sarjan pickup Super Duty

- Jul 13, 2018-

Los Angeles Auto Show, Ford käyttöön F-sarjan pickup Super Duty kuten F-250, F-350 ja F-450, kun uusi Super Duty versio paitsi säilyttää superior hinaus veto, mutta myös päivittää kokoonpano.

Super Duty versio Ford F-sarja on tietty mukauttaminen näköisiä. Uusi auto on suunniteltu Ford pickup perhe. Edessä säleikkö on suuri kromi ja on erittäin tunnelmallista. On todettu, että uuden auton kutsutaan virallisesti ”tehokkain, älykkäin ja käytännön Super Duty” koskaan.

Mitä kokoonpanon uusi Super Duty-versio päivitetään myös. Uuden auton varustettu rengas valvontaa, SYNC 3 infotainment-järjestelmä, 8-tuuma LCD irtoseinä, ja käyttäjät voivat myös adaptive cruise, kaistavahti ja kulmista valvonnan. .

Konetehona Ford F-sarjan Super Duty tarjoaa kolme virranhallinta-asetukset, kuten 6.2 L V8, 6,8 L V10 ja 6,7 L V8 dieselmoottorit.


We nyt kehittää android video liitäntä Ford, se sopii sync2 ja sync3, android video liitäntä tekevät auton on useita viihde-toimintoja, kuten Pelaa youtube, pelata instgram jne, kun ajaa, apu google kartta, waze ja IGO tekevät ajaa mukavammin.

92 ford f450.png