Ford ja postimekijät testaavat automatisoidun ajokokonaisuuden kuljettajan

- Jun 26, 2018-

Ford ja Yhdysvaltojen postimatkailijat testaavat itseajoa ajoneuvoa, mikä saattaa osoittautua, että automaatiotekniikka on tullut yksi parhaista elintarvikkeiden käytöstä. Palvelu käyttää Ford Transit Connectia ajaakseen autoa, jossa on kolme lukkoa sivulle ja takapenkin parit.


Postimates on tilauspalvelu, joka tarjoaa kuluttajille sisältöä ravintoloiden, kahviloiden ja muiden myymälöiden tarpeiden mukaan.
Tässä testissä on kuitenkin edelleen ihmisen kuljettajia, Ford totesi, että tämän tutkimuksen päämäärä on antaa kokemuksen ensimmäinen ja viimeinen vaihe.


Tällä hetkellä Fordin ja Yhdysvaltojen postimyytit toimivat Miami ja Miami Beach, mukaan lukien yli 70 yritystä, kuten Coyo Taco. Kun tilaajat pyytävät toimitusta, he voivat käyttää postimatkaajia käyttämään tätä itseajoa kuljettavan ajoneuvon kuljetusta varten. Kun ruoka on valmis, se sijoitetaan kuljetusajoneuvoon ja toimitetaan asiakkaalle.


Automaattinen ajotavaraajoneuvo voi palvella useita asiakkaita yhdellä kauttakulkuväylällä. Ajoneuvon lukkojen koko on erilainen eri tavarakuljetusten sallimiseksi. Kun ajoneuvo näkyy määräpaikassa, asiakas ottaa matkapuhelimelta vastaanotetun pick-up-koodin kulkevan automaatin automaattisen ajamisen ja avaa varaston, jotta hän ottaisi ostamaansa ruokaa.

Ford Automated Driving Takeaway Transporter.jpg