Fiat uusi 500X vakooja valokuvien tai julkaistiin tänä syksynä

- Aug 14, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet esittelivät uuden Fiat 500X -mallin esikatselun, joka näyttää vain uuden auton edessä. Fiat 500X: n ilmoitetaan julkisesti tänä syksynä.


Esikatselun näkökulmasta etupinta hyväksyy perheen uusimman suunnittelukielen. Etupuskuri on yksinkertaisesti optimoitu nykyiseen malliin verrattuna, ja uusi auto on myös varustettu uusilla LED-ajovalojen ja kääntyvien signaalien yhdistelmällä, jotta se näyttäisi hyvin tekniseltä.


Viitaten aiemmin paljastettuihin vakoojakuviin, uusi auto uudistettiin eräissä ulkonäön yksityiskohdissa verrattuna nykyiseen malliin, jossa piilotettu pakokaasukokoonpano takana. S-Design-sarjan malleihin on saatavana myös erilaisia vartsivärejä.


Ulkomaisten tiedotusvälineiden mukaan uusi auto on varustettu uudella ohjauspyörällä ja uudella 7 tuuman multimediasovelluksella, jossa yhdistyvät Apple CarPlay, Android Auto ja uusin infotainment-järjestelmä.
Voiman osalta uusi auto on powered by 1.0-litrainen turboahdettu kolmisylinterinen moottori ja 1.3 litran turboahdettu nelisylinterinen moottori, jonka suurin teho on 120 hv ja 150 hv.

Fiat new 500X.jpg