Fiat 500L S-muotoilu virallinen kartta suunnittelu ainutlaatuinen

- Oct 11, 2018-

Fiat on tunnettu italialainen autonvalmistaja. Se on jo tuottanut monia tunnettuja malleja, mutta pääasiassa pienten autojen ja kompakti autoja. Aika on äskettäin saanut joukko Fiat 500L S-muotoilu malleja merentakaisten media. Uuden auton ulkomuoto on edelleen pieni ja hienostunut muotoilu autot.


Uuden auton ulkonäkö hyväksyy uusimmat perheen muotokieli Fiat-merkki. Uuden auton etuosan on valon ryhmä suunnittelu. Uuden auton etuosan on ajovalojen ryhmä, toisen valaisimen ryhmä ja fog valaisimen ryhmän puskurin alaosassa. Se on trendi nykyään. Lisäksi uusi etusäleikkö hyväksyy split samalta, joka tehokkaasti parantaa etuseinän layering. On syytä mainita, että uuden auton etupuskuri hyväksyy on käänteinen U-muotoinen sisustus, ja pohja kennomaiselle säleikön ja muoto on hyvin urheilullinen.


Kannattaa uuden auton sisällä on ontto suunnittelu A-pilarin, joka tehokkaasti sisältää ohjaimen paremman kuvan ajo-line ja tehokkaasti vähentää auton kulmista. Fiat 500L S-Design koko sisustus on suunniteltu yhdistelmä retro ja trendikäs. Fyysiset painikkeet auto täytä kätevästi päivittäisen ajon Keski-näyttö ja Keski Ohjauspaneelin kojetaulun heijastavat tämän aikakauden teknologian mielessä. Mitä kokoonpanon uuden auton multimedia-järjestelmä tukee toimintoja, kuten Android automaattinen ja CarPlay.


Power-osassa uusi auto tarjoaa 1.4L bensiiniä, 1.3T diesel- ja 1.6T diesel. 1.4L bensiinimoottorin ja 1.3T dieselmoottori on maksimiteho 69kW (95Ps), vaikka 1.6T dieselmoottori on maksimiteho on 88kW (120Ps) vaihteiston vastaavat 5-nopeus manuaalinen ja automaattinen vaihteisto.

Fiat 500L S-Design .jpg