FAW-Volkswagen käynnistää puhtaan sähköisen SUV: n

- Jun 13, 2018-

Äskettäin jotkut tiedotusvälineet ilmoittivat, että FAW-Volkswagen käynnistää puhtaan sähköisen SUV-mallin, joka rakennetaan MEB-alustalle ja sijoitetaan A-luokan maastoautomalleihin. Uusi auto voi jatkaa IDCROZZ-konseptiauton suunnittelua. Runko on verrattavissa Audi Q3: n kokoon ja sen enimmäiskesto on 500 km.

 

Ulkonäköä ajatellen Volkswagen ID Crozz II -konseptimallin yleinen malli on scifi, jossa edessä on suljettu säleikkö ja etusivulla varustettu valonheitin, jossa on etupäässä etupäässä oleva läpikuultava valotus ja etusuoja. Se näyttää täynnältä teknologiaa.

 

Takana uuden auton takana on luistamaton malli. Takalamppu ottaa käyttöön kaksinkertaisen vaakasuoran linjan. Samanaikaisesti hännän LOGO käyttää myös valaisevaa muotoilua, joka näyttää erittäin tyylikkäältä. Lisäksi uusi auto käyttää ei-B-pylväistä muotoilua, kun taas A-pylväät ja C-pylväät on maalattu mustana, jotta pystytään luomaan ripustettu katto. On syytä mainita, että ID Crozz II -konseptiauton etuovi soveltuu perinteiseen sivulasitusmenetelmään, kun taas takaluukku käyttää liukuovirakennetta, joka on helpompi matkustajien sisään ja ulos.


FAW-Volkswagen.png