FAW-Volkswagen uusi CC

- Jul 31, 2018-

Muutamia päiviä sitten kotimaiset tiedotusvälineet ilmoittivat, että FAW-Volkswagenin uusi CC tullaan virallisesti 28. elokuuta 2018. Uusi auto on varustettu 2.0T-turboahdetulla moottorilla ja se sopii 7-vaihteinen DSG-kaksoiskytkentäiseen vaihteistoon.

 

Uusi CC säilyttää Volkswagen Arteonin merentakaisen version suunnittelun. Se on voimakas liikunta ja kauneus. Liioitettu säleikkö ja ajovalot on kytketty auton etuosaan. Ylempi ja alempi säleikkö monikerroksinen säleikkö on täynnä vauhtia. Lampun rakenne on terävä. Hänellä on viistoperä, jossa on kapea LED-takavalot.

 

Sisäosassa uusi CC on pohjimmiltaan sama kuin uusi Magotan. Koko LCD-instrumentti ja suurikokoinen keskusohjausnäyttö lisäävät sisäteknologian tunnetta. Integroidulla ilmanpoistoaukolla on kokonaisvaltainen tunnelma. Ohjauspaneeli käyttää Discover Pro -järjestelmää, jolla on eleiden hallinta.

 

Android-videoliitäntä VW: lle, tuo sinulle enemmän viihdettä. Voit katsella videoita verkossa ja liittää matkapuhelimia. Saat lisätietoja tuotetiedoista ottamalla yhteyttä meihin.


vw.png