Valotus Volkswagen T-Cross -tuotannon versio

- Jul 04, 2018-

Äskettäin julkinen virkamies on julkaissut uuden pienen SUV-sarjansa Wolfsburgin - T-Cross -tuotannon version alalla. On selvää, että uusi auto on rakennettu MQB A0 -alustaan, ja sen odotetaan virallisesti julkistettavan lokakuussa Pariisin autonäyttelyssä.

Auton puolelta uusi auto ottaa käyttöön kaksinkertaisen vyötärölinjan suunnittelumenetelmän, jossa yksi vyötärö suoraan tunkeutuu rungon sisään siten, että ajoneuvo esittelee eteenpäin sukeltamisen visuaalisen vaikutuksen, jolloin ajoneuvo tuntee olevansa valmis menemään . Lisäksi kattoteline tarjoaa monipuolisuutta lisäämällä kerrostettu tunne ajoneuvon linjoille. Tailissa uusi auto omaksuu suosittu läpäisevä takavalo-ryhmän muotoilu, joka on sama kuin etupuolella, mikä voi laajentaa sivuttaisnäköä ja parantaa tunnustusta. On syytä mainita, että uuden auton "T-Cross" -logo asetetaan rekisterikilpialueelle, joka on ainutlaatuisempi.

Volkswagen T-Cross rakennetaan MQB A0 -alustaan, jonka runko on 4107 mm. Voimassa on odotettavissa, että uusi auto tarjoaa erilaisia moottoreita, kuten 1.0T bensiiniä, 1.5T bensiiniä, 1.6T dieselmoottoria, suurin teho on 90-150 hevosvoimaa ja siirtoverkko vastaa manuaalista tai kaksois- kytkimen voimansiirto.


66 vw.png