Valotus uusille GLE Coupe -vakoilukuvalle

- Jul 04, 2018-

Muutama päivä sitten saimme joukon road test vakooja kuvia Mercedes-Benz GLE Coupe -ryhmästä ulkomailta. Uusi auto on muuttunut ajovalojen, ristikkosäleikön ja takavalojen alueilla. On selvää, että uuden auton odotetaan paljastuvan jo vuonna 2019.


Vakoilukuvista uusi sukupolvi GLE Coupe käyttää uudelleensuunnittua ilmanottoaukkoa, musta LOGO-alueen läpi kulkeva ontto muotoilu, ja sisäpuolella on ristikkäinen aine; valonheittimen sisäinen rakenne muuttuu ja valonlähteen odotetaan olevan täysi LED. Voimme myös nähdä, että etupuskuri, ilmanotto- ja sumuvaloalueet on muutettu.


Sivussa uuden sukupolven GLE Coupe ei ole kovin erilainen kuin nykyinen malli, ja kuvitteellinen luistamaton muotoilu luo liikkeen tunnetta. Takaosassa, huolimatta raskaasta naamioinnista, voimme nähdä uuden auton näkyvälle osalle uudella takalasin muotoilulla; spoileri on pidempi kuin nykyinen koko. Lisäksi uuden sukupolven GLE Coupe käyttää kaksisuuntaista pakokaasua.


GLE: n edellisen sukupolven sisätilojen vakoojavalokuvien ottaminen viitteeksi uudesta autosta korvataan samalla nestekidenäytöllä ja keskusohjausnäytöllä kuin E-luokka, ja siinä on MBUX (Mercedes Benz User Experience) -järjestelmä, Keski-ilmastointi-ilma-aukko on neliö Design; uusi kolmipuinen ohjauspyörä varustetaan Dual Thumb Controls -järjestelmällä.


67 benz.png