Altistuminen Honda Pilot PHEV -vakoilukuvalle tai kolmelle ajotavalle

- Jun 29, 2018-

Äskettäin merentakaiset tiedotusvälineet ovat altistuneet TT-testin vakooja valokuvista Hondan keskikokoisen SUV Pilotin ryhmästä.
Vakoilukuvia voi nähdä väärennetyssä autossa erillisen reiän lähellä, ja se on todennäköisesti plug-in-hybridiautojen latausliitäntä. Lisäksi säleikkö ja lamppuosa voivat muuttaa muotoa.


Nykyisten uutisten mukaan uusi Honda Pilot jakaa hybridi-voimansiirron Odysseyn kanssa, joka koostuu pääosin 2.0L: n luonnollisesti imevästä Atkinson-syklin moottorista ja moottorista, jonka suurin teho on 212P (158kW) ja suurin vääntömomentti 314N路 m. Ajotilassa moottori ajaa moottoria matalilla nopeuksilla ja suuri kuormitustila johtuu moottorin ja moottorin yhteydestä ajaakseen ajoneuvoa. Joissakin tapauksissa moottoria ja moottoria käytetään yhdessä.


Honda Pilotin bensiiniversio käyttää luonnollisesti imuroitua 3,5-litraista V6-moottoria, joka sopii yhteen vaihtelevan sylinteritekniikan kanssa, maksimiteho 280Ps (208kW), maksimi vääntömomentti 355N · m, matalaprofiiliset mallit, joissa on 6-vaihteinen automaattivaihteisto, korkeat mallit kuljettaa 9-vaihteinen automaattivaihteisto.

Honda Pilot PHEV.jpg