Uuden Comalo ZL1 -vakoilun valotus

- Jul 16, 2018-

Muutama päivä sitten jotkut ulkomaiset tiedotusvälineet paljastivat uuden Comalo ZL1 -mallin koetulokset. Vakoilukuvat osoittivat, että uuden auton etupuolella jatkettiin nykyisen mallin muotoa, ja vain takavaloista säädettiin hieman. Teho toimii edelleen 649-hevosvoiman 6.2L V8 -moottorilla varustetulla moottorilla.

Entinen Chevrolet on julkaissut uuden Comalon SS: n ja RS: n virallisen kartan, ja näiden kahden mallin etupinta on tehty suuria muutoksia. Kuitenkin korkean suorituskyvyn versio - ZL1 on edelleen salassa. Viimeisimmät vakoilukuvat osoittavat, että uuden Comalo ZL1: n etupuoli ei ole muuttunut paljon. Odotamme sen noudattavan nykyisen mallin suunnittelua, mutta suuri musta mesh -materiaali näyttää edelleen kovaa.

Auton takaosassa uusi auto on korvattu uudella takavalotustavalla, jolla on näkyvä vaikutus valaistuksen jälkeen. On todettu, että uusi auto on myös parantunut kokoonpanossa, ja tärkein on Infotainment 3 -järjestelmän uusi sukupolvi. Tämä järjestelmä on myös Chevroletin kehittynein viihde- ja tietojärjestelmä, mukaan lukien uusin navigointi, puheentunnistus, sovellukset ja niin edelleen. päällä.

Voiman osalta uusi auto jatkaa moottorikäyttöisellä 6.2L V8 -moottorilla varustettua LT4-koodia, jonka suurin teho on 649 hv ja huippuvääntömomentti 868 N • m. Lähetys on sovitettu 6-vaihteinen käsikirja ja 10-vaihteinen automaattivaihteisto.

97 chevrolet.png