Jeep Commanderin 5-paikkainen versio esillä 23. heinäkuuta

- Jul 24, 2018-

Viime aikoina jotkut kotimaiset tiedotusvälineet ilmoittivat, että Jeepin komentajan 5-paikkainen malli on myynnissä 23. heinäkuuta. Aiempien tietojen mukaan uusi auto on yhdenmukainen 7-paikkaisen mallin kanssa muodon ja kehon koon kanssa, ja vain sisäinen istuimen asettelu on erilainen. Uuden auton lanseeraus rikastuttaa entisestään tämän sarjan malleja.


Teollisuus- ja tietotekniikan sekä polttoaineen kulutustutkimusjärjestelmän tietojen mukaan komentajan sarja käyttää kahta nimeämismenetelmää riippuen mallin istumapaikoista. Viisi versiota kutsutaan komentajaksi ja 7-paikkaiseksi mallinimeksi. Suuren komentajan puolesta. Kaikki Jeep Commander -sarjan mallit ovat tasalaatuisia, eli pituus, leveys ja korkeus ovat 4873/1892/1738 mm ja akseliväli on 2800 mm, joten suunnittelussa ei ole paljon eroja.


Aiemmin paljastuneiden sisäisten vakoojakuvien perusteella Jeepin komentajan 5-paikkaisen version keskusohjausasema on sama kuin 7-paikkainen versio. Suuri alue pehmeä laukku korostaa tiettyä laatutasoa. Se on varustettu kolmipuuvilla monitoimisella ohjauspyörällä, sähköisellä käsijarrullä, jossa on automaattinen pysäköinti jne., Mutta yksityiskohdat on peitetty naamioimateriaaleilla, joita ei voida tunnistaa. Voimakkuudella testatulla varustetulla 2.0T bensiinimoottorilla on maksimiteho 265 hevosvoimaa ja siirtoverkko sopii 9-vaihteisen automaattisen manuaalivaihteiston kanssa.

Jeep Commander's 5-seat version.jpg

Jeepille meillä on samankaltaiset tuotteet, yksi on Jeepin 2014-2017 AirPlay-käyttöliittymä. Se sopii Jeep Cherokee, Grand Cherokee, Chrysler Ram 2014-2017 ja toinen Big Jeep -näyttö. Jeep Grand Cherokee.