Valotus MINI uusi JCW GP versio vakooja valokuvien suorituskyvyn parantaminen

- Sep 12, 2018-

Muutama päivä sitten merentakaiset tiedotusvälineet esittelivät joukon MINI-uusia JCW GP -malleja road test spy -kuvista, MINI: n suorituskykyisimmäksi versioksi, uusi auto on varustettu runsaasti urheiluvälineitä ja varustettu tehokkaampi 2.0T-moottori. On todettu, että uusi auto julkaistaan virallisesti vuoden 2019 lopulla tai vuoden 2020 alussa.


Ulkonäköä ajatellen uusi auto jatkaa perhesuunnittelua. Etupinta on yksinkertaisesti optimoitu nykyiseen malliin verrattuna. Sivulla uusi auto on varustettu mustalla ruiskutetulla viiden puoleisella pyörällä, jolla on alhainen runko ja urheilullinen tunne. Uudessa autoissa hän on varustettu suurikokoisella hännällä, ja visuaalinen vaikutus on hyvin silmiinpistävä. Poiskytkentä keskellä kaksinkertaistuu edelleen paljastaa sen dynaamisen puolen.


Voimassa mitattuna ulkomaisen median keinottelun mukaan uusi auto on varustettu uudelleensäädetyllä 2.0T-turboahdetulla moottorilla, joka on tehokkaampi kuin nykyinen malli ja jonka suurin teho on noin 300 hevosvoimaa.

MINI new JCW GP version.jpg