Kuva altistuminen MINI Electric ajokoe vakooja

- Jul 12, 2018-

Muutama päivä sitten, merentakaisten media alttiina joukko MINI Electric testi vakooja kuvia, uusi auto käyttää samaa vähän vastarintaa rim konseptiauto ja altistuvat sisustus osa ensimmäistä kertaa, muotoilu on samanlainen kuin polttoaineen versio MINI. On todettu, että auton odotetaan virallisesti debyytti vuonna 2019.

Kautta vakooja kuvia, voimme nähdä, että uuden auton etusäleikkö on suljettu suunnittelu, ajovalot ja sumu valot ovat samanlaisia polttoaineen versio ja vanteet ovat ainutlaatuinen muoto käyttäen edellisen konseptiauto vähän vastarintaa rim. .

MINI Electric konseptiauto paljastettiin virallisesti 2017 Frankfurt Motor Show. Vaikka MINI-virkamies ei ole julkaissut mitään parametritiedot toistaiseksi, se sanottiin selvästi että tuotannon versio käynnistetään vuonna 2019. Uusi auto on ensimmäinen tuotettu Britanniassa Oxford-tehtaalla. Ilmoitti BMW Group ostaa tarkoituksen mukaan auton akku toimitetaan Ningde aikakausi. Auto myös tulevaisuudessa laaditaan Great Wall BMW vastikään perustettu palkki-autossa.


89 bmw mini.png