Altistuminen Jeep commander 5 istuin versio Uutiset

- Jul 17, 2018-

Viime aikoina se oli oppinut, että Jeep commander 5-paikkainen malli on myynnissä 23 heinäkuu.Aiempien tietojen mukaan uuden auton vastaa 7-paikkainen malli muoto ja kehon koon ja vain sisäinen istuimia on erilainen.Uuden auton käynnistää lisää entisestään tämän sarjan mallit valinta.

Komentaja-sarjan nimeäminen paikkoja mallin mukaan. 5-paikkainen malli on nimeltään komentaja ja 7-paikkainen malli on nimeltään Grand komentaja.Kaikki mallit Jeep Commander-sarja on yhtenäinen, eli pituus, Leveys ja korkeus ovat 4873, 1892, 1738 mm ja akseliväli on 2800mm, joten ei ole paljon eroa suunnittelussa.

Päätellen aiemmin alttiina sisätilojen vakooja kuvia, Jeep commander 5-paikkainen versio keskusvalvonta-ulkoasu on myös sama kuin 7-paikkainen versio. Suuren alueen pehmeä laukku korostaa tietyn tasoisen palvelujen laadun.Se on varustettu kolme-puolainen monitoiminen ohjauspyörä, sähköinen käsijarru automaattinen pysäköinti, jne, mutta yksityiskohtaisemmin kuuluvat naamiointi materiaalit ja ei tunnisteta.Konetehona, 2.0T bensiinimoottori, varustettu testiautoissa on maksimiteho 265 hevosvoimaa ja siirtoverkon on hyväksytty 9-nopeus automaattinen käsivälitteinen vaihteisto.

101 jeep.png