Altistuminen BMW X 7 tuotantoversio sisätilojen spy kuvia ensimmäinen lokakuun puoliväliin

- Oct 10, 2018-

Viime aikoina merentakaisten media alttiina joukko sisustus spy kuvia BMW X 7 tuotanto-versio. Uuden lippulaiva BMW X-sarja BMW X 7 tuotanto versio-ominaisuuksia uusi perhe-tyylinen sisustus ja uuden auton virallisesti julkaistaan lokakuun puolivälissä.


Alttiina sisätilojen spy kuvia BMW X 7 tuotanto-versio käyttää samaa uusi sisustus tyyli uuden sukupolven X5. Koko LCD-mittaristo on yhdistetty kelluva ohjauskeskuksesta LCD-näyttö ja varustettu iDrive 7.0. Auto infotainment-järjestelmä voidaan käyttää neljä tilaa: touch, nuppi, puhe ja ele control. Lisäksi uusi auto on myös sisustettu kaksivärinen nahkaverhoilu, Alcantara katon ja puinen-rakeinen koriste-paneelit luoda kunnon ylellisyyttä.


Lisäksi voidaan todeta, että BMW X 7 tuotantoversio käyttää 2 + 2 + 2 6 hengen ulkoasun suunnittelu. Kaksivärinen riippumaton paikkaa toinen rivi ei ole vain varustettu itsenäinen ilmastointi valvontajärjestelmä, mutta myös mukiteline ja 12V. virtalähde.


Kannalta muotoilu, BMW X 7 tuotantoversio käyttää suurimman osan käsitteestä mallit design-elementit. Munuaisten säleikkö on säilynyt, mutta alue on laajempi ja kromattu ja ylellisyyden paranee. Uuden auton kokonaisrakenne on enemmän kuin laajentuneen version uuden sukupolven X5. Korkeampi katto-rivi varmistetaan, että kolmas rivi matkustajat saavat pään tilaa.


Käyttövoimalaitteita segmentti, perustuu BMW CLAR-alustalla on tarkoitus saada virtansa 3.0T inline kuuden sylinterin Turboahdetut moottorin ja 4.4T V8 twin Turboahdetut moottorin.

Exposure BMW X7 production version.jpg