Valotus BMW 8-sarjan muunnettavissa vakooja

- Sep 30, 2018-

Monien vuosien Mercedes-Benz SL: n omavaraisuuden jälkeen BMW on vihdoin valmis käynnistämään 8-sarjan vaihtovelkakirjalainan, jossa on tarkka sijainti. Muutama päivä sitten Aika Motors sai vakoojana uuden sukupolven BMW 8 Series Cabrioletilta ulkomailta. Uusi auto on perhetyylinen ja näyttää samanlaisilta kuin aiemmin julkaistut kovalevyt. Aiempien raporttien mukaan vaihdettava malli julkaistiin virallisesti vuoden 2019 puolivälissä.


Ulkonäköä silmällä pitäen uusi auto jatkaa edellisen konseptin suunnittelua, hyväksyy kaksoisovellisen coupe-runkorakenteen ja jatkaa BMW-perheen tyyliä. Perinteinen klassinen kaksinkertainen imuputkisto säilyy, joten koko etupää on erittäin tunnistettavissa. . Lisäksi uusi auto käyttää myös hyvin suosittuja päivänvaloja ja ajovalot, jotka on integroitu suunnitteluun, muoto on varsin muotoiltu.


Uuden auton autonpuoli näyttää hyvin kapealta. Jos tämä ei ole intuitiivinen, luetellaan parametrit. BMW 8-sarjan kuparissa on pituus 4843 mm ja akseliväli 2822 mm. Sylinterien, monikiekkojen ja muiden vanteiden tuulet ovat tyylikkäästi, joten auto näyttää urheilulta.


Kuten mallissa sata vuotta sitten, uudessa autossa on pehmeä-top muunneltava mekanismi, joka on tyylikäs ja jolla on erittäin pieni runko, vähentää edelleen visuaalista korkeutta. Takaistuimet, puhaltimen molemmin puolin olevat suuttimet ja suuret poistoilmaletkut ja spoilerit antavat auton urheilullisen ulkoasun.


Teho perustuu kovaääniseen versioon. M850i xDrive on powered by 4.4T V8 bensiini moottori, jonka suurin teho on 390kW (530Ps) ja huippu vääntömomentti 750Nm. Siirtoverkko on sovitettu 8-vaihteinen käsivaihteisto. Lisäksi kovakantalevyn 0-100km / h kiihdytysaika on 3,7 s. Koska vaihtovaihtoehto on rakenteellisesti vahvistettava rungossa, viimeistelylaatu on suurempi kuin kovaa ylimmän levyn laatua, ja kiihdytysaika kasvaa hieman.

BMW 8 Series convertible.jpg