Mercedes-Benz GLB: n uusimmat uutiset

- Jul 03, 2018-

Muutama päivä sitten opimme ulkomailta tiedotusvälineistä, että Mercedes-Benzin uusi kompakti SUV-GLB -vesiasentoinen malli on saatavilla Yhdysvalloissa vuoden 2019 toisella puoliskolla. On selvää, että uusi auto on sama kuin Mercedes-Benzin A-luokan, B-luokan ja muiden lähtötason mallit, jotka perustuvat MFA2-alustalle.

Vakoilukuvien näkökulmasta GLB hyväksyy neliömäisemman muotoilun tyylin kuin GLA-malli, joka näyttää GLK-luokan pienemmältä versiolta. Läpivientilevyn odotetaan olevan ikivanha, ja L-muotoiset päivänvalot näkyvät LED-ajovaloissa.
Sivussa GLB: llä on neliskulmainen matkustajan ohjaamon muotoilu, jossa on uusi vanteen muotoilu. Tällöin uuden auton yleinen muotoilu on lähellä neliötä, ja vain osa LED-takavalotoista on alttiina. On todettu, että GLB: n odotetaan lisäävän kolmannen sukupolven istuimia, laukaisevat seitsemän ja pitkän akselin malleja, joiden odotetaan julkistuvan vuoden 2018 lopulla.

Ulkomaisten tiedotusvälineiden spekulointia ajatellen Mercedes-Benz GLB: n odotetaan valmistavan 1.3T ja 2.0T moottoreita, suurin teho on 134/161 hevosvoimaa (1,33L korkea ja matala teho) ja 188 hevosvoimaa vastaavasti; AMG-versio käyttää suurimpia 2.0T- ja 48V-valosekoitusjärjestelmää Teho nousee 300 hevosvoimaan ja 400 hevosvoimaan.


62 benz.png