Altistuvat Lexus uuden RC / RC F vakooja Valokuvat

- Jul 24, 2018-

Muutama päivä sitten, merentakaisten media alttiina vakooja kuvia uuden Lexus RC malli, joka muuttaa etu- ja taka muoto.Uusi korkean suorituskyvyn malli vakooja ammuttu sama jakso - RC F GT malli voidaan pitää kilpailu uusi RC F, joka on kauempana varustettu enemmän liioiteltu elin ympäröi ja suuri taka spoileri, jne. Odotetaan enemmänUrheilullinen tuning ja suurempi teho.

Koska sen julkaisu vuonna 2014, Lexus RC ei ole kokenut merkittäviä muutoksia ja päivityksiä. Nyt neljä vuotta on kulunut, ja välivaiheen muutokset on otettu esityslistalle Lexus.Spy kuvia näkökulmasta uuden Lexus RC muutetaan, jossa edessä ajovalojen ryhmän profiili, ikonin kara-muotoinen edessä säleikkö ja sumu valon alueella ilman sisäänotto on tietty säätö auton takapää.Uusi auto on myös varustettu samalla ulkopuoliset taustapeilit Lexus LC-malli, joka on enemmän tyylikäs.

Auton takaosan vaikka uuden auton naamiointi tarra kattavuus on suuri, voimme vielä löytää hyväksyvän uuden auton uusi tyyli LED-takavalot ja takapuskuri on sivusuunnassa aukot, kun uuden auton taka puskurin puolin muistuttavat aukot.Design ääriviivat on myös muuttunut nykyiseen malliin.Lisäksi edellä mainitut muutokset testiauton on kin varustaa avulla uudenlaista kahden viisipuolaiset vanteet ja korkean suorituskyvyn jarrujärjestelmän yhdessä sokaistuneet F SPORT logo, lokasuoja, epäilemme, että auton voi olla 3,5Uuden RC 350 F SPORT hengittävä V6-moottori.


Kanssa uuden RC on uusi RC F korkean suorituskyvyn versio yllä. Verrattuna malleja myynnissä, testi auto on varustettu enemmän liioiteltu hiilikuitu kehon osien, kuten liioiteltu edessä ja takana ympäröi, puoli hameet, suuri taka spoileri, jne. Fender tuuletusaukkojen muutetaan. Hiilikuitu katon nykyinen näkyvä malli, hiilikuitua konepelti on ilmanotto ja vinot kahdenvälisten kokonaispakokaasun säilyvät uuden mallin. Ulkomaisten tiedotusvälineiden paljasti, että uuden auton on myös nimetty ”RC F GT”, joka kiinnittää enemmän huomiota seurata suorituskykyä kuin RC F standardin versio. On odotettavissa, että laatua auton supistetaan.

123 lexus.png