Lexus uudet RC F spy kuvat tai 10 kuun vaihe

- Jul 30, 2018-

Muutama päivä sitten, Jotkut ulkomaiset tiedotusvälineet alttiina vakooja kuvia uuden Lexus RC mallin. Uusi auto oli naamioitu edessä ja takana auton. On odotettavissa, että uuden auton muutetaan edessä ja takana. On todettu, että uuden auton odotetaan paljastettiin Pariisin autonäyttelyssä joka avasi lokakuussa tänä vuonna.


Ulkonäkö, vakooja kuvia, uusi Lexus RC etuosa on päivitetty ja mukautettu, kuten Kara etusäleikkö, ajovalojen ryhmämuoto ja Ilmastointi saanti design ovat muuttuneet, tuo uusi visuaalinen vaikutus. Uusi auto on myös varustettu samalla ulkopeilit kuin Lexus LC.


Puolella uuden auton ominaisuuksia uusi tyyli kahden viisipuolaiset vanteet ja korkean suorituskyvyn jarrujärjestelmän sportier tuntuu. Takana uusi taka valon ryhmä hyväksyy uusi muotoilu ja puskurin takana muoto uudelleen.


Konetehona mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden spekulointia, uusi auto on varustettu 3.5-litran hengittävä V6-moottori.


Lexus auto-sarja, kuten seuraa: Android GPS navigointi Lexus-sarjan 2014-productions se sovi Lexus autoja joka on ES / on / NX / CT ja Lexus GVIF. Liittyvissä kysymyksissä Tervetuloa kuulla.

Lexus new RC F.jpg