Alttiina Cadillac konsepti urheiluauto patenttiin kartta uusia design kieli

- Jul 12, 2018-

Muutama päivä sitten saimme joukko Cadillac uusi urheiluauto patentti käsitekarttoja merentakaisten Media. On selvää, että uuden auton hyväksyy enemmän avant-garde muotokieli ja pohjautuu nykyisten mallien elementtejä, todennäköisesti osoittaa tulevaisuudessa suunnittelu Cadillac.


Patentti kartalta uuden auton oikaistaan Cadillacin ikoni ilma saanti Säleikkö-suunnittelu, lyhyempi pitkittäinen laajuudeltaan ja ruudukon suunnittelu; ajovalot luoda ”vilkkuu” on visuaalisesti vaistosi ulkopuolella sumuvalot. Jäsennys on ”L” imuilman nojalla puskurin eteen. Katse alas, on olemassa useita kylkiluita edellä uuden auton moottorin kansi.


Puolella uusi auto on pariovi ja kaksinkertainen vyötärö linja suunnitteluun; ylälinjan kulkee edessä ja takana ajovalot ja pullistuu ulospäin; taustapeilin on kehittynyt litteä muotoilu ylösalaisin takasiipi ajoneuvon takapuolella.


Taka-osassa käsitteen urheiluauto vahvistaa ”L” takavalo design, ympäröivä alue on upotettu sisäänpäin, suuri fender ja keskustassa pakokaasujen asettelun.

Exposed Cadillac concept sports car patent map New design language.jpg