Tarkoitus on julkaissut tässä kuussa. Uusi Audi A1 virallinen kartta vuotaa

- Jun 19, 2018-

Muutama päivä sitten, Saksan tiedotusvälineissä oli alttiina vuotaa virallinen kartta ja Komentosarjaparametrin tiedot uuden sukupolven Audi A1 etukäteen, ulkonäkö ja sisustus 35 TFSI ja 40 TFSI malleja.On todettu, että uusi Audi A1 odotetaan virallisesti julkaistaan tässä kuussa.

Kannalta ulkonäkö kaksi uuden sukupolven Audi A1 malleissa kaikki kuvassa käytetään S-Line sarjan sarjoja, jotka radikaaleja ja urheilullinen.Etuosa on hiljattain suunniteltu hunajakenno silmä säleikkö. Imuilman molemmin puolin edessä kokoa on edelleen laajentunut. Ajovalot uuden tyylin visuaalinen vaikutus koko etuseinän on täynnä murderousness.Uusi keltainen ja harmaa auto maalit lisätään uuden auton ja kahden värin auton korimalli on kuitenkin säilytetään.

Puolella auton koriin uuden A1 peruuttaa kiinteä kolmion ikkuna design takaluukun takana. C-pilarin alue on suurempi ja näyttää enemmän tukeva.Taka-osassa kaikki uuden sukupolven Audi A1 keskitytty myös takavalot ja muoto taka suluissa, pitää tyyli mukainen edessä.Kaksi mallia pakokaasun ulkoasu on erilainen. Niistä 35 TFSI on piilotettu pakokaasun, kun taas 40 TFSI käyttää yksipuolinen, double-pistorasia pakoputken pää korostaa liikkeen tuntu.

Sisäosa uuden auton täysin nujertaa käteistä muotoilu. Klassinen pyöreä Ilmastointi outlet ei enää ole. Sitä vastoin banner tyyppi air outlet suunnittelu, joka kulkee T-muotoinen keskikonsoli. Auton sisätilojen rivit ovat niin kulmikas kuin ulkoa..Eri malleja on tiettyjä eroja materiaalia istuin, ilmastointilaite ilmanpoistoaukon ja ruiskuttamiseen ympäri tulppa.


22 a1.png