Odotetaan olevan listattu vuoden lopussa Wrangler kolmen oven tiellä testi vakooja kuvia altistuminen

- Jun 13, 2018-

Viime aikoina saatiin joukko Wangler-kolmiovinen-mallin testiestejä. Verrattuna ulkomaisiin malleihin, uusi auto on hienosäädetty etupuskuriin, ja sen odotetaan listan vaiheissa viiden oven mallilla. Erityinen markkinoiden aika voi viivästyä tämän vuoden loppuun.

Vaikka naamioituja auton tarroja, kahden oven Wranglerin ulkonäkö ei saisi aiheuttaa meille liikaa onnettomuuksia. Se pohjimmiltaan seuraa ulkomaisten mallien suunnittelua, hieman kulmittaista seitsemän reiän säleikköä ja pyöreää ajovalosarjaa. Suorakulmaiset lokasuojat, irrotettavat ovet ja muut elementit tekevät siitä helppoa nähdä, mikä malli tämä on.

Wranglerin kaksiovinen versio on lyhyt akseliväli, ja sisäisen kuormituksen kustannuksella se on parantanut kykyä kulkea yli maasto, kuten suuret dyynit. On syytä mainita, että uudessa sukupolvessa Wrangler Rubicon ei enää käytä mustan pyörän kulmakarvan muotoilua vaan valitsee samat värin suunnitteluaineet ruumiin kanssa.

Voimakkuuden mukaan aiempien uutisten mukaan koko uuden sukupolven Wranglersin kotimarkkinoilla listatuilla markkinoilla on todennäköisesti vain 2.0T moottoreita, joiden suurin teho on 268 hv ja huippuvääntö 400 N • m, mikä vastaa 8-vaihteinen tiptronic-vaihteisto ZF: stä.


9 牧马人.png