Elegance + Violence Uusi AMG C63 S Estate virallinen kartta julkaistiin

- Aug 01, 2018-

Muutama päivä sitten Mercedes-Benz julkaisi uuden AMG C63 S Estate -mallin viralliset kartat. Asemakuvana uusi auto on valtava muutos tavaratilan muotoon verrattuna sedan-versioon ja luonnollisesti tyylikkäämpi.


Matkaversionä uuden auton etupinta ei tietenkään ole erilainen kuin sedan-versio. Säleikön koko on täynnä paksu kromi ja suuri Mercedes-logo keskellä. Samanaikaisesti etupuskurin muoto on myös hyvin liioiteltu ja molemmille puolille lisätään tuuletinta jarrujärjestelmän lämpötilan pienentämiseksi.


Kuitenkin, kun se tuli sivulle, se löysi valtava ero matka-versio ja sedan versio. Tavaratila on suurennettu. Musta reunus ja punaiset jarrusatulat lisäävät urheilullista ilmapiiriä.


Loppujen lopuksi uusi auto tekee epäilemättä yhteensä neljä poistoilmajärjestelmää, kunhan kaikki siirtymä on liian suuri. Aerodynamiikan optimoivat osat, kuten kattotelineet, spoilerit ja diffuusorit, tekevät autoa entistä paremmin torjuttaviksi.


Sisustus on pohjimmiltaan sama kuin sedan-version. Kolmen puoleisen tasapohjaisen urheiluohjauksen uuteen tyyliin kuuluu turkispeite, joka on tavanomaisessa pidossa, mikä takaa luistamisen voimakasta ajoa. Loppujen lopuksi Mercedes-Benz on ylellinen tuotemerkki, laaja valikoima nahkaa, jossa on ompelutekniikka.


Voimakkuuden suhteen uusi auto jatkaa moottorilla varustettua 4.0T V8 -pyörähdysmoottoria, jonka suurin teho on 375 kW (510 PS) ja huipputeho 700 Nm. Vaihteisto sovitetaan 9-vaihteisella automaattivaihteistolla, jonka huippunopeus on 290 km / h.

New AMG C63 S Estate.jpg

Mercedes Benz -autoille, meillä on seuraavat tuotot: Mercedes Benz -automaation pysäköintikameran käyttöliittymä. Tämä kameran käyttöliittymä on Mercedes Benz -autoille, joissa on Command Online NTG5 / 5.1, Audio 20 CD NTG5 / 5.1 ja Audio20 USB NTG5 / 5.1. Takakameran, etukameran ja 360 Panoramic-kameran videotuloliitäntää varten

Liittyvät kysymykset, tervetuloa kuulemaan.