Sähköistetty pioneers Audi ensimmäinen puhdasta electric Maastoauto e-tron

- Jul 13, 2018-

On selvää, että Audi e-tron on brändin ensimmäinen massatuotantona puhdasta electric maastoauto, e-tron prototyyppi konseptiauto ja samalle alustalle Porsche Mission e. Kohokohta on virtuaalinen peilistä, MMI käyttöjärjestelmä, ml; mellinen LCD dashboard, ja integroitu taka Ilmastointi Ilmastointi myös touchissa on kosketusnäyttö, B & O stereo, kolmivaiheinen tuuletus istuin, myös pneumaattinen muodossa Istuin ja ristiselän tuen säätö,


Nimi on e-tron, se on puhdasta sähköauton. Tämä Maastoauto on kolmenlaisia moottorit ja Edellinen kahdeksi asetteluksi, koko järjestelmä on maksimiteho 320 kW (435 hv) ja huippu-vääntömomentti 800 Nm. Tätä varten Audi on hyväksytty 95 kWh litium-ioni-akku enintään matkalentonopeudella valikoima yli 400 km.


Valmistajat tarjoavat eri muodoissa Nopea lataus, DC/AC lataamiseen ja koti kantamisen valot ja tukea 150 kW Nopea lataus, joka voidaan täysin veloitetaan vain 30 minuutissa. By AC latauksen standardi lataaminen power on 11 kW ja toinen laturi voidaan, joka saavuttaa 22 kW. Latauksen kotiin standard compact maksujärjestelmän on latausvirtaa 2,3 kW ja 11 kW ja toinen laturi voidaan periä jopa 22 kW. Lisäksi tukea edellä muotoja latauksen, ajoneuvon voi myös toteuttaa Älykkäät infrastruktuurimaksut.


On virallisesti tiedossa, että Audi e-tron ensin markkinoidaan Euroopassa tämän vuoden lopussa.

Electrified pioneers Audi's first pure electric SUV e-tron.jpg