Sähköliesi kahvinkeitin ENOVATE tuotemerkin ensimmäinen auto virallinen kartta vapauttaa ensi vuonna toimitus

- Oct 08, 2018-

19. syyskuuta vuonna 2018 Enovan, sähköliesi kahvinkeitin upouusi julkaisi ensimmäinen virallinen kartta. Uuden auton asemoidaan uutta energiaa pk-Maastoauto. Uuden auton on suunnitellut entinen Porsche suunnittelija ja nykyinen Hakan Saracoglu, vice president sähköliesi kahvinkeitin design. ”Pioneer jälleenrakentamiseen estetiikka” muotokieli yhdistyy saksalaisen muotoilukonseptin kansainvälisen urban smart auto kohtaus muodostavat ainutlaatuisen urheilu coupe. SUV-tyyli.


Lisäksi olemme oppineet, että ENOVATE tuotemerkin virallisesti julkaistaan marraskuussa tänä vuonna; 2019 Shanghain autonäyttelyssä ensimmäinen malli ilmoittaa hinta ja hyväksy varaus; ensimmäinen malli toimitetaan erissä ensi vuoden jälkipuoliskolla.


Ainutlaatuinen muotoilu käsite ”profiili line”, koko ajoneuvon hylätty perinteinen design ja ääriviivat muoto ja uudelleen ajoneuvon 70 % profiilia energia control + 30 % ääriviivat parantaa kaikkea contour ulomman rivi ajoneuvo. Laajennus- ja power mielessä. Useat kaarevia pintoja vähentää kehon, parantaa kokonaisilmeeseen esteetön liikkuminen ja parantaa visuaalinen jännitystä.


Perhe-tyylinen ”aika ja avaruus” liikkumisesta LED etu- ja taka ajovalot ovat ENOVATE's perhe suunniteltu, crystal LED-valonlähde ja liikkumisesta nauhat rakenne, joka tuo esiin tunnettuutta. Edessä logo ja kevyt U-muotoinen logo on valmistettu kevyt läpinäkyvä pinnoitus. Kun sammuu ulkopuoli on kromattu ja Hopea heijastava. Valaistus, valo palaa. Interaktiivinen valo nauhat voidaan räätälöidä väri ja vuorovaikutuksessa mobiili laitteisto antaa hengitys valotehoste latauksen aikana ja muut olosuhteet. Virtaava vilkku, kun käytössä, vilkku virtaa sisällä ulkopuolella.


Kokonaisuutta on suunniteltu korkea-kiilto musta katto, AB-pylväitä ja kromattu linjat kolmivärinen design ytimeksi ja on koristeltu erottuva Koristeraitoja edessä ilmanotto, taka säleikkö ja ovi-pedaali. Takaluukun hyväksyy yleisen muodon ja takavalot jaetaan enää järjestää. Koko takavalo ja hännän kääritty sisällä takalasin lasi, joka on vahva yleisilme ja muodostaa näytön kaltainen vaikutus kuin älypuhelimen näytön.


Mitä teknologia kokoonpanon uusi auto on varustettu edistyksellisin verkko- ja järjestelmät, älykäs palvelu. Ydin on äskettäin kehitetty iMA älykäs modulaarinen arkkitehtuuri, joka sisältää laitteistot, ohjelmistot, sovellukset ja pilvi palveluja kattava sovellus skenaarioita kuten älykäs ja elämän avustajan ja ääni lintuinfluenssan.

Electric coffee ENOVATE .jpg