Varhainen tuonti / kolmannen vuosineljänneksen lista Volvo XC40 myymälästä

- Jul 09, 2018-

Muutama päivä sitten jotkut tiedotusvälineet otti kuvan jälleenmyyjältä Volvon uudesta kompaktista SUV XC40: sta. Uusi auto otettiin käyttöön kotimaan markkinoille tuonnin muodossa. Edellisten tietojen mukaan auto käynnistetään kolmannella neljänneksellä.


Tuodut XC40 on saatavana R-Designissa ja Momentumissa. R-Design -versiossa on musta katto ja Momentum-versio on valkoinen. Quake's Hammerin LED-ajovalot ovat vakiovarusteita XC40: ssä, ja niiden muodot noudattavat perhetyyliä. XC40-korkean profiilin mallien ajovalot tarjoavat myös edistyneempiä ominaisuuksia, kuten adaptiivisen kauko- ja lähivalon sekä seurantaohjauksen.


XC40: n pituus, leveys ja korkeus ovat 4425 mm, 1863 mm ja vastaavasti 1652 mm ja akseliväli on 2702 mm. Renkaiden nykyinen versio on varustettu Pirelli P ZERO -renkailla ja etu- ja takapyörit ovat kaikki 245/45 R20.


Sisustus on otettu käyttöön, ja ohjauspyörän muoto säilytetään myös perheen tyyliin. Metalli-tekstuurivaippa parantaa urheilullista ilmapiiriä. 12,3 tuuman täysi LCD-mittaristo on vakiona XC40: ssä. Sensus-autosysteemi on myös vakiona XC40: ssa. Näyttö lisää infrapunatunnistustekniikkaa alkuperäiseen kapasitiiviseen näyttöön, jopa käsineillä.


Volvo XC40 on rakennettu CMA-alustalle, ja tuleva versio 2.0T: n nelisylinterisestä moottorista on sovitettu 8-vaihteinen automaattivaihteisto T4- ja T5-nelivetoisiin malleihin. Lisäksi Volvo XC40 -laajennetun hybridiversion odotetaan käynnistyvän virallisesti vuonna 2019.

Volvo XC40.jpg