DS 7: n uusi uusi energiamallin virallinen kartta ajo-tila on tehokas

- Oct 10, 2018-

DS 7 on kompakti SUV Peugeot Citroen -ryhmästä ja ylellisestä autonmerkkisestä DS: stä. Äskettäin saanut DS 7 Crossback E-Tense 4x4: n virallisen kartan ulkomailta. Tämä malli on ensimmäinen plug-in-hybridimalli PSA-ryhmän sähköistyksen aikakauden jälkeen.


DS 7 Crossback E-Tense 4x4 jatkaa uutta perhesuunnittelua, ja uusi DS Wing -ilma-anturin rintatasasuunnittelu korostaa auton ylellistä ja kestävää temperamenttia. Lisäksi koko ajoneuvon kaareva muoto paljastaa hienostuneen eleganssin. Uusien ajoneuvojen ajovalojen yleinen muoto on edelleen sama kuin tavallinen versio. Täydelliset LED-valot, nimeltään "Paris Light", pyörivät automaattisesti käynnistettäessä ja sammutettaessa. Kokonaisvaikutus on kirkkaampi ja suljettu yöllä. Tunnustuksena.


Uuden auton puolella yleiskoko muodostaa vielä kaarevan rakenteen, mutta auton pohjassa oleva musta koriste-esine korostaa myös SUV-mallin villityötä. Uusi autonsuunnittelu on hyvä yhdistelmä ylellisyyttä ja luonnonvaraisuutta. Uuden auton lopussa ensimmäinen asia, joka tulee esille, on sen taustavalosuunnittelu. Kolmiulotteiset romahtava takavalot ovat suunnitelmassaan uusia ja muodostavat hyvän kaikuvalon, jossa on upeat ajovalot. Lisäksi mallin takaosassa on kaksipuolinen muotoilu, jossa on kaksi puolta, ja kromivaihtelu paljastaa tunteen ylellisyyttä.


Voimakkuudessa DS 7 Crossback E-Tense 4x4 on ensimmäinen PSA-ryhmän sähköistyskauden plug-in-hybridi. Se on powered by 147kW (199Ps) bensiinimoottori ja varustettu kahdella 80kW (108Ps) moottorit. Se sopii 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja nelivetoinen järjestelmä. Lisäksi uusi auto on varustettu 12,3 kW: n akkuyksiköllä, joka voi kuljettaa jopa 50 kilometriä puhtaalla sähköllä.


Ajotavalla uusi auto tarjoaa 0 päästötilaa, urheilutilaa, hybriditilaa ja nelivetoista tilaa kuluttajille. On syytä mainita, että uusi auto on varustettu E-SAVE-toiminnolla ja sen kineettinen energian talteenotto on suurempi kuin muut energiansäästötilat. Se voi säästää enemmän virtaa ajoneuvoon ja samaan aikaan ajoneuvo antaa viimeisen 20 km: n matkalentokorkeuden ajoneuvolle erittäin pienellä teholla, jotta ajoneuvo voi siirtyä lähimpään latausasemaan täydentämiseksi. Perinteinen latauspaine voi täyttää ajoneuvon 8 tunnin kuluessa. Sähkö.

DS 7 new new energy model.jpg