Dongfeng Nissan Electric Edition Sylphy

- Jun 11, 2018-

Äskettäin olemme oppineet Dongfeng Nissanilta, että Sylphyn sähköinen versio aloittaa virallisesti sähköisen myynnin ennen 20. kesäkuuta. Uuden auton ulkopinta hyväksyy TZ200XS5UR-moottorilla varustetun perheominaisuuden. Suurin teho on 80 kW ja risteilyalue on 338 km.

 

Ulkonäköä ajatellen uusi auto hyväksyy perhe-tyylisen V-Motion-mallin. Paksu V-muotoinen kromipalkki sisältää suljetun logopylvään keskellä. Yksityiskohdat ovat samanlaisia kuin puskurin ja sumuvalon muoto ja uusi tyyli kuunteluun. Ajovalojen epäillään käyttävän LED-valonlähteitä. . Ajoneuvon takana on Sylphyn takaosan muotoilu. Takaisen takaluukun epäillään olevan takaspoileri. Takavalot käyttävät perinteisiä valonlähteitä.

 

Sisätiloissa uusi auto omaksuu kaksisävyisen sisätilan. Suhteellisen tyylikäs ja symmetrinen muotoilu luo kodikkaan ilmapiirin. Nupien käyttö muodon muuttamiseen on samanlainen kuin tuulen. Konfiguraatiossa se on varustettu kolmipuheisella monitoimiohjauspyörällä, yhdellä painikkeella, istuimen lämmityksellä ja multimediasuojilla.

 

Voimassa oleva uusi auto on varustettu mallilla TZ200XS5UR, jonka suurin teho on 80 kW. Risteilyalusta voi nousta 338 km.


Nissan.png