Yksityiskohtainen säätö Civic TYPE R uusi malli vakooja valokuvista

- Jul 24, 2018-

Muutama päivä sitten ulkomaiset tiedotusvälineet paljastivat Civic TYPE R -testausauton vakooja kuvia Saksassa, kaksi testiä alttiina tällä kertaa ovat ottaneet erilaisia yksityiskohtia kuin nykyiset mallit, on todettu, että ne voivat olla kaksi uutta johdannaisversiota Civic TYPE R.


Tässä altistuksessa käytetty valkoinen koeajoneuvo naamioitiin etu- ja takaosissa, mikä tarkoittaa, että testiajoneuvon ulkonäkö keskittyy pääasiassa näihin kahteen osaan. Sitä vastoin etupinnan yleissuunnitelmaa ei ole suuresti muutettu, mutta sumuvalon sisäpuolella oleva muotoilu etusivun molemmilla puolilla säätyy samoin kuin hännän muutos. Tämä muutos todennäköisesti lisää entisestään uuden auton aerodynaamista suorituskykyä. On raportoitu, että se käynnistetään korkeamman suorituskyvyn versiona, ja tehoa parannetaan edelleen.


Myös altistunut on punainen testi, joka näkyy pääasiassa uudessa takaspoileri, joka on hitaampaa ja hillitty verrattuna nykyiseen malliin. Nykyisen mallin suuri takaspoileri toimii yhdessä pyörregeneraattorin (VG) kanssa katon takana, jotta se antaa keholle entistä voimakkaamman alasveton, mikä tekee siitä viimeistelyn aerodynaamiseen muotoiluun. On todettu, että tämä uusi spoilulla varustettu malli voi olla tulevaisuudessa käynnistettävä lähtötasoinen malli, ja tehoa pienennetään.


Referenssinä nykyinen Civic TYPE R on varustettu 320 hv: n, 400 Nm: n 2,0 T: n moottorilla, joka vastaa 6-vaihteisen manuaalivaihteiston siirtoverkossa. Aiemmin Civic-mallin pääinsinööri Hideki Matsumoto kertoi haastattelussa, että Civic TYPE R: llä voi olla myös nelivetoinen versio, enemmän huomiota "GT-version" mukavuuteen ja ylellisyyteen sekä alemman paikannuskohteen - tasosuoritusmalli.

Civic TYPE R new model.jpg


Honda-autosarjassa meillä on samankaltainen tuote, kuten Honda 2016-2017: n Android-käyttöliittymän navigointi, se sopii seuraaviin autoihin: Honda kymmenes sukupolvi CIVIC 2016-2017, Honda AVANCIER 2017, Honda UR-V 2017 ja toiset tervetulleita kuulla meistä.