Citroen C3 Valvontakomission + Limited Edition debyytti on Pariisin autonäyttelyssä

- Oct 16, 2018-

C3 Citroen tuotemerkin, tämä auto oli virallisesti paljastettiin 2016 Paris Motor Show.Recently ryhmä saadaan merentakaisissa media Citroen C3 Valvontakomission + rajoitettu painos virallinen kartta. Uusi auto ulkopuoli on monipuolinen maalin väri, ja tämän rajoitetun painoksen mallia on luonut ranskalainen suunnittelija Jean-Charles de Castelbajacin.


Citroen C3 Valvontakomission + rajoitettu painos, kehon logon värit ovat punainen, sininen ja keltainen, kun kehon pääväri on musta. Jean-Charles de Castelbajacin uskoo, että tämä muotoilu yhdistelmä voi tehdä auton näyttämään enemmän tyylikäs ja lisätään ripaus ranskalaisen muotitalon. Lisäksi jotta ajoneuvon ainutlaatuinen ja yksilöllinen, suunnittelija on varustettu punertava auton katosta, värilliset ikkunat, musta Airbumps naarmunkestävät paneelit ja uudenlaista 17-tuumaiset pyörät. Tämä kuvastaa Ranskan ainutlaatuisuus.


Sisätilat yleinen muotoilu käyttää edelleen perheen uudentyyppistä Citroen tuotemerkki, mutta sisätilojen värimaailman korostaa edelleen rajoitettu painos malleja ainutlaatuisia ominaisuuksia. Jean-Charles de Castelbajacin käyttää ikonin samanväristä auton sisätilojen viestiä ulkoa maalin väri. Ensinnäkin uusi auto on suunniteltu musta sisusta. Samaan aikaan, ohjauspyörä, keskitetty valvonta väline istuimen sidontalanka ja laatta on sisustettu punainen, sininen ja keltainen. Yleinen suunnittelu on erittäin luova. On syytä mainita tämä malli on rajoitettu painos, näet Valvontakomission + logo sun visiiri ja lattia matto ja mallinumero näkyy takana sisätilojen vaihteisto.


Konetehona tämä malli on tarkoitus varustaa PureTech 110 S & S moottorin PSA-konserni. Kokoonpano limited edition-malli on enemmän käytännön kokoonpanoissa, jotka riittävät päivittäin kysyntä mukana älykäs ajo apua, kääntää kuvan, blind spot, seuranta. Ja älykäs auton ja niin edelleen.

Citroen C3 JCC+ Limited Edition