Citroen c5

- Jul 31, 2018-

C5 on sijoitettu ilmakehään, jalo ja laatu, ja yhdistää dynaamisen, elegantin ja maun, tuo käyttäjälle uutta kokemusta ja arvoa johtaen tulevien korkealuokkaisten autojen kehityskehitykseen. Kolmen johtavan edun ja kuuden ennakoivan teknologian ansiosta Dongfeng Citroen C5 tuo laadukkaita autojen elämää alkuperäiseen eurooppalaiseen tyyliin monille sosiaalisesti kestäville ihmisille, jotka ovat aktiivisia ja nauttivat elämästä.

C5 on arvokasta ajoneuvon turvajärjestelmään koko kehon ulkopuolelta ja ulkopuolelta. Auton ulkopuolella rengas, joka on suoraan kosketuksissa maan kanssa, on varustettu anturilla, joka hälyttää automaattisesti, kun rengaspaine on riittämätön;

Kaikissa malleissa on sadesensori, joka kytkee automaattisesti etuosan pyyhin ja säätää automaattisesti toimintataajuuden sateen määrän mukaan. Heti kun pyyhin kytkeytyy päälle, etuikkuna ja avoin kattoluukku sulkeutuvat automaattisesti. ja ajovalot seuraavat sadepäiviä. Tai yön saapuminen avautuu automaattisesti, täynnä ihmiskuntaa. Autossa C5: n ohjaustehostimen järjestelmä voi automaattisesti myös lisätä ohjausvoimaa nopeuden kasvulla ajon pysyvyyden varmistamiseksi. ajoneuvo saattaa kuljettajan ymmärtää ajoneuvon käyttötilan komennoilla tai äänihälytyksillä, jos nopeus ylittää ennalta määrätyn määrän Tietokonejärjestelmä antaa automaattisesti varoituksen, kun turvallinen nopeus on asetettu. Tietysti abs + ebd, esijännitetyt turvavyöt, 6 turvatyynyä ja vahvistettu runko ovat vakiovarusteita.

citroen c5.png