Chevrolet Wolandan virallinen kartta julkaistiin

- Jun 29, 2018-

Chevrolet Volendan 2019-mallin ryhmä saatiin Chevrolet-virkailijasta. Uusi auto on muutettu malli, joka tarjoaa erilaisia uusia väriyhdistelmiä. Se pohjimmiltaan seuraa käteismallien suunnittelua, ja se on saanut tietyn päivityksen konfiguroinnissa. On todettu, että uusi auto on ensimmäinen listattu ulkomailla kolmannella neljänneksellä tänä vuonna.

Ulkonäköä ajatellen uusi auto seuraa kassamallien liukasta muotoa. Kasvojen edessä uusi auto hyväksyy Chevroletin uusimman perhetaustyylin. Suojaverkkoihin on asennettu samat ajovalot, joissa on suuri ajovalot. Visuaaliset vaikutukset ovat kovaa. Sisätilojen kannalta uusi auto jatkaa myös nykyistä muotoilutyyliä ja tarjoaa uusia sinisiä ja mustia värivaihtoehtoja. Lisäksi uusi auto on myös standardi sähköinen säädettävä istuin.

Voiman osalta uusi auto tulee standardiin uudella latausjärjestelmällä, jonka nimellisteho on 7,2 kW. Tämän latausjärjestelmän tehokkuutta on parannettu rahaan verrattuna. On todettu, että uusi sähköauto on puhdas sähköinen valikoima 85 kilometriä.


53 chevrolet.png