Chevrolet Warando ulkonäkö virallinen kartta julkaisu

- Jul 17, 2018-

SAIC-GM Chevrolet julkisti virallisesti uuden Volando-mallin virallisen ilmestymisen. Uusi auto käyttää Chevrolet-perheen uutta suunnittelukirjainta. Uusi auto on suunniteltu "yhden auton monikäyttöiseksi" ja hyväksyy 5 + 2: n 7+ -asennelman.


Worlandin muotoilu on innoittanut Chevroletin monipuolinen urheilukonseptiauto CHEVROLET FNR-X, joka esiteltiin vuonna 2017. Etupuolella on uusi perherukkohuone, jonka kapea ylä- ja alempi leveys täydentävät kirkas musta trapezoidinen ristikko . Suun muoto ja kohotetut lihakset kummankin puolen. Ristikon molemmilla puolilla on C-tyyppinen tuuletusverho, musta alempi spoileri ja pyörän kulmakarvat.


Puolesta Volandolla on iso koko vartalo, joka on ainutlaatuinen pitkäpyöräinen malli, henkilökohtainen takajousitus ja upea takaspoilerirakenne, joka luo tyylikkään ja tyylikkään ilmeen. Lisäksi LED-automaattiset ajovalot, kolmiulotteiset monipuoliset LED-takavalot, LED-päiväajovalot, panoraamakattoluukut, matkatavaratelineet ja muut käytännön kokoonpanot.


Chendroletin kolmanneksi Redline-mallina Redand on varustettu myös Chevroletin ainutlaatuisella "mustalla rusetti" -logomallilla, vaimentamalla vanteen, ilmanottoaukon, ulkopeilien ja muiden näkyvien osien. Se on koristeltu punaisella muotoilulla. Virallisten tietojen mukaan uusi auto käyttää 5 + 2-istuimen asettelua.

Chevrolet Warando.jpg