Chevrolet Volando listattu syyskuussa

- Sep 05, 2018-

Muutama päivä sitten, opimme virallisista lähteistä, Chevrolet n uusi crossover SUV on 21. syyskuuta vuonna 2018, ja sen 5 + 2 istuimen malli alkaa enintään 129,000 yuania. Redline Sport Kit on saatavilla ulkoa, jossa 2 + 3 + 2 layout kotikäyttöön ja matka.

 

Kannalta ulkonäkö omakotitalossa suuri suu säleikkö ja ajovalot ovat aivan murhaava ja vähän head edessä osoittaa Sukellus taipumus urheiluautoja. Siinä on myös Redline pakki mustat säleikön, musta rusetti logo ja punainen puskurin leikata enemmän urheilullinen tyylisi. Se on mustata vanteet, Ilmastointi saanti säleikkö, ulkopeilit ja merkittävä muualla ja sisustettu punainen sisustuselementtejä.

 

Sisustus uuden auton hyväksyy Chevrolet perhe sisustus. Yleinen väri on tumma ja hopea lisukkeet on sisustettu ilmanpoistoaukon ja kahden piipun väline-paneelissa. Kolme-puolainen monitoiminen ohjauspyörä on koverrettu alareunassa. Keskuksessa on myös suuri keskeyttäminen Ohjauspaneeli. On syytä mainita, että uuden auton myös varustettu Chevrolet MyLink auton Interconnect-verkosta.


Chevrolet.png