Chevrolet Volando auton virallinen kartta

- Jul 19, 2018-

Chevrolet julkaisi joukon sisäisiä avaruuskarttoja Chevrolet Warando -mallille, joka näyttää uuden auton sisätilat ja laajennusominaisuudet. Uusi auto on sijoitettu seitsemään paikkaan rajat ylittävään kompakti autoon, joka käynnistyy kolmannella neljänneksellä ja jonka odotetaan kilpailevan mallien kuten Honda Jadein kanssa tulevaisuudessa. Raportin mukaan auton odotetaan tarjoavan viisi versiota tulevaisuuteen.

Virallisen virallisen julkaisun Volando tarjoaa 2 + 3 + 2 seitsemän istuimen asettelua, jossa toinen istuinrivi tukee 4/6 suhteellista jakoa alaspäin ja eteen- ja taaksepäin, oikea istuin tarjoaa Kolmas rivi yksi painike siirtyy toimintoihin, kun taas kolmas istuinrivi tukee 5/5 suhteellista jakoa, mikä tekee sisätilasta joustavan ja vastaa kuluttajien tarpeisiin eri käyttötilanteissa.

Virallisten tietojen mukaan Volandon kolmannen rivin jälkeen säädettiin runko-osa 479 litraa; istuinten toinen ja kolmas istuma samanaikaisesti laskettiin ja runko-osaa voitaisiin laajentaa 1520 litraan. Hakematietojen mukaan Volandon pituus ja leveys ovat 4684/1807 / 1628mm ja akseliväli on 2796 mm. Pidemmän akselivälien odotetaan myös tuovan paremman jalan pituussuuntaisen tilan kolmannelle matkustajalleen.

111.png