Chevrolet julkaisee uuden auton esikatselun

- Jul 07, 2018-

Heinäkuun 6. päivänä Chevrolet julkaisi esikatselun uuden mallin "Worando" etukulmasta virallisella WeChat-julkisella tililläan. Virallinen kuvaus kertoi auton avautuvan kolmannella vuosineljänneksellä. On todettu, että uusi auto on rajat ylittävä malli, viitaten vakoojaan tai 7-paikkaiseen ulkoasuun ja kilpailee Honda Jaden ja muiden mallien kanssa tulevaisuudessa.

Esikatselun perusteella Chevrolet Volandon etupuolella on suuri suun muoto, joka on samanlainen Chevrolet Blazerin tyyliin (napsauttamalla tätä), joka julkaistiin äskettäin. Edessä olevat LED-ajovalot ovat terävästi muotoiltuja ja sisältävät kaksivaiheista LED-päiväajovalot, jotka ovat täysin tunnistettavissa.

Sisäosassa uuden auton ohjauspyörä ja keskikonsoli ovat täynnä paksua "universaalista makua". Ohjauspyörän yksipuolisen monitoimipainikkeen, 6-vaihteisen manuaalisen vaihteen ja pienen ohjauspaneelin ulkonäkö osoittavat myös, että koeajoneuvo voi Se näyttää manuaalisen keskikokoisen manuaalisen lähetysmallin sisäisen kokoonpanon tulevassa tuotantoversiossa. Voimassa voidaan odottaa, että uusi auto on varustettu 1.3T-moottorilla ja siirtoverkko vastaa 6MT / 6AT-vaihteistoa.


75.png