Chevrolet julkaisi Warando-sisäisen virallisen kartan

- Aug 01, 2018-

Viime aikoina Chevrolet julkisti virallisesti uuden mallinsa Volando-mallin. Uusi auto on sijoitettu rajatylittävään kompaktiseen autoon ja se on saatavana viiden ja seitsemän istuimen malleissa. Sen odotetaan kilpailevan Honda Jaden ja muiden mallien kanssa. . Samalla uusi auto ilmoitetaan virallisesti kolmannella neljänneksellä, mutta markkinoiden erityistä aikaa ei ole ilmoitettu.


Sisäpuolelle uusi auto omaksuu Chevrolet-perheen uusimman tyyliin. Koko keho hyväksyy tumman värin pääväreinä, ja se on koristeltu kromirinteillä keskikonsolissa, ilmastointisuulakkeissa ja lohkon ympärillä. Samaan aikaan uusi auto käyttää myös kelluva keskusohjauspaneeli ja kolmipuomainen monitoimiohjauspyörä, joka vastaa paremmin nykyisten nuorten kuluttajien esteettisyyttä.


Samanaikaisesti Vorando 7-paikkainen malli tarjoaa 2 + 3 + 2 seitsemän istuimen asettelun, jossa toinen istuinrivi tukee 4/6 suhteellista jakoa eteen- ja taaksepäin ja oikea istuin antaa kolmannen rivi yhden painikkeen merkinnästä. Kolmas istuinrivi takaa 5/5 jakolinjan. Volandon kolmannen istuinrivin alentamisen jälkeen runko-osa oli 479 litraa; istuinten toinen ja kolmas istuma samanaikaisesti laskettiin ja runko-tila laajennettiin 1520 litraan.


Sivussa Warando kehon mittasuhteet ovat samanlaisia kuin MPV: n, kun taas mustat pyörän kulmakarvat ja pienet surroundet tuovat enemmän risteytystä. Auton takaosassa uuden auton rakenne on suhteellisen varovaista. Monikulmion takaistuimia käytetään molemmin puolin ja käänteinen trapezoidinen rekisterikilpialue tuo tietty kerrosta taakse.


Voiman osalta Volando on varustettu 1,3-tuumainen kolmisylinterinen moottori, jonka suurin teho on 156 hv. Siirto-osassa uuden auton odotetaan vastaavan 6-vaihteinen käsikirja tai 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

Chevrolet Warando .jpg