Chevrolet julkaisi Kurod ZR2 Bisonin listalle ensi vuoden alussa

- Sep 19, 2018-

Virallisten kanavien mukaan Chevrolet-brändi on julkaissut uuden laajennetun off-road-version korkean suorituskyvyn keskikokoisesta ja laajamittaisesta Picadosta, Kurd ZR2 Bisonista, joka käynnistetään virallisesti Yhdysvalloissa ensi vuoden tammikuussa. Uusi auto on Chevrolet-brändin ja American Expedition Vehiclesin (AEV) ensimmäinen malli. Verrattuna muihin malleihin se on lisännyt "AEV" -logon auton takaosaan, kun maastoajo on täysin päivitetty.


Ulkonäköä Kurd ZR2 Bison käyttää mustan säleikköä "CHEVROLET" -kirjeellä, joka on jopa karkeampi. Verrattuna tavalliseen versioon Kurd ZR2 Bison on varustettu 31-tuumainen Goodyear Wrangler Duratrac off-road -renkaalla ja suuri imukansi.


Alustan osalta Kurd ZR2 Bison on lisännyt joukon kuumapuristettuja booriterästuotteita moottorin, vaihdelaatikon, polttoainesäiliön ja tasauspyörästön lukkojen suojaamiseksi niin, että se kestää enemmän kallion vaikutuksia äärimmäisissä maasto-olosuhteissa. . Lisäksi autoa on myös parannettu etu- ja takalokasuoja- ja jousitusjärjestelmiin vastaamaan useampia tieolosuhteita.


Tehtaan kannalta Kurd ZR2 Bison on powered by 2,8-litrainen V6 diesel turboahdettu moottori ja se vastaa kuuden nopeuden automaattivaihteisto. Moottorin teho on 137kW (186Ps) ja huippuvääntömomentti 500Nm.

Chevrolet released Kurod ZR2 Bison.jpg