Chevrolet uusi keskikokoinen maastoauto debuttii vuoden lopulla, kilpailee Fordin EDGE: n kanssa

- Jun 14, 2018-

Chevroletin uusi Blazer-testi-vakooja on saatu Yhdysvaltain automaatiosta. Uusi auto sijoitetaan keskikokoiselle maastoautoille, joiden koko on kompakti Explorer ja täysikokoinen Traverse, ja se perustuu uuteen Chi-rajat ylittävään alustaan. Uusi auto odotetaan debyyttikauden lopulla ja kilpailee Nissan Muranin ja Ford EDGE: n kanssa.

Etupuolella on suuri imuilmasäleikkö. Ajovalossa on integroitu LED-lampun ryhmä. Sumuvalon asento sijaitsee yläpuolella. Auton puoli on varustettu suurikokoisella, monikulmaisella alumiiniseoksella, ja hännällä on kaksisuuntainen kaksipäinen pakokaasujärjestely. , ja lisättiin pakoputkistoon hopeakromi.

Uusi Chevrolet Blazer perustuu samaan Chi-alustaan kuin Cadillac XT5. Sisustuksessa on viisipaikkainen muotoilu, tai seitsemän versiota suunnitellaan markkinakysynnän mukaan. Uuden auton odotetaan sisältävän 2,5-litraisen nelisylinterisen moottorin tai 3,6 litran V-tyypin kuusisylinterisen moottorin, ja siirtoverkko sovitetaan yhdeksän nopeuksisen automaattivaihteiston kanssa.

Chevrolet Blazer.jpg