Chevrolet Cruze työntää uusi tyyli

- Jul 23, 2018-

Saada tietoa Chevrolet n uusi Cruze GM: n virkamies.Cruze on kompakti auto Chevrolet ja otettiin virallisesti käyttöön vuonna 2008.Uusi auto on saatavilla viistoperä ja sedan versioista ja tarjoaa kaksi etuseinän muotoa. Molemmat mallit on uusin perhe-tyylinen muotokieli ja on varustettu musta silmä säleikkö. Koko liikkeen on avoimempi ja on arvata jotta auki ensi vuoden alussa.Myydä.

Chevrolet Cruze viistoperä ja sedan versiot tarjoavat kaksi tyylisuunnat kehon sarjat, varustettu viisikulmainen Ilmastointi saanti säleikkö ja täydentää X-muotoinen chrome leikkauksen nauhojen. Sumu valoa alue on kromattu ja uusittu.LED ajovalojen ryhmän moninkertaistaa arvo kasvot.

Chevrolet Cruze viistoperä ja sedan olympialaisissa on suunniteltu siirrä takaisin puolella, vyötärölinja ja etu- ja takaosan sivuovien kahvojen. 17 tuuman Multi puhui terälehti-muotoinen hub käytetään ja katto on varustettu shark fin antenni.

Chevrolet Cruze Viistoperä versiopäivityksen on suhteellisen suora, pieni spoileri. Puskurin puolin täydentävät mesh ulkovarusteiden paneeli. Pohja on myös varustettu tuloilmalaite. Kevyt rinkka muoto ei ole merkittävästi erilainen kuin nykyinen malli.Kaasu on yksipuolinen single-out-asettelu.Ei ole erityistä muuttunut sedan-versio ja kaksi mallia lukuun ottamatta yleisen muodon.


120 CHEVROLET.png