Chevrolet pultti lisää tuotantoa neljänneksellä

- Jul 04, 2018-

Mukaan ulkomaisten tiedotusvälineiden, koska maailmanlaajuinen myynti Chevrolet pultti puhdasta sähköautojen kasvoi 40 prosenttia vuoden 2018 GM ilmoitti, että se lisää tämän mallin tuotanto tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Chevrolet Bolt on Viistoperä puhdasta electric pieni auto General Motors 2016 vesille. EPA (Yhdysvaltain ympäristöviraston testi standardi) on kattava matkalentonopeudella valikoima 383km ja sen teho akku tarvitsee LG akun voimalla 60kWh 0-100km/h kiihtyvyys-aika on alle 7 seconds.

GM sanoi maailmanlaajuinen myynti Chevrolet pultti puhdasta sähköautojen kasvoi yli 40 prosenttia vuoden 2018, mutta kysyntä Yhdysvalloissa ei ole kovin hyvä osuus alle 4 prosenttia verrattuna samaan ajanjaksoon.Mallin kysyntä on merkittävää kasvua, yhtiö päätti lisätä tuotantoa 20 % neljännellä neljänneksellä.

Kurt McNeil, vice president asiakkaista GM, sanoi: ”Chevrolet pultti puhdasta electric vehicles maailmanlaajuinen kysyntä on edelleen suhteellisen optimistinen, erityisesti Yhdysvaltojen, Kanadan ja Etelä-Korea numero tilauksia on ylittänyt tuotanto. Siksi päätimme lisätä tämän mallin tuotantoaTäyttää myynnin kasvua ”. On selvää, että vaikka tuotos parannetaan pultti puhdasta sähköautoja vielä suuri kauppa asettaa Yhdysvalloissa. Ensimmäisellä puoliskolla 2018 tämä malli on pelkästään Yhdysvalloissa myynnin määrä oli lähes 8000.


64 chevrolrt.png