Chevrolet Blazer listataan merentakaisissa ensi vuoden alussa.

- Oct 12, 2018-

Chevrolet-tuotemerkin uusi SUV Blazer on sijoitettu etsimen ja Traversen väliin. Äskettäin ulkomailta kerrottiin, että uusi auto myydään virallisesti ulkomaille tammikuussa 2019 lähtien hintaan 29 995 Yhdysvaltain dollaria. Samalla ulkomaiset tiedotusvälineet sanoivat, että uusi auto käynnistetään kolmessa versiossa.


Chevrolet Blazer -mallit ovat nyt saatavilla kolmessa versiossa, Blazer, RS ja Premier. Uskon, että ulkomaiset ystävät tietävät, että merentakaisten mallien kokoonpano on paljon alhaisempi kuin kotimarkkinoilla, mutta tämä malli on erittäin kätevä ulkomaisessa perusversiossa, mukaan lukien: 8 tuuman värikäs kosketusnäyttö ja Wi-Fi-hotspot 4G -verkko, Apple CarPlay ja Android Auto, avaimeton avaus ja käynnistykset, peruutuskuva, kaksoisvyöhykkeillä varustettu automaattinen ilmastointi, takalasin ilmastointilaite, takaistuimen säädettävä ja 18 tuuman vanteet ja muut käytännön kokoonpanot. Toivon, että tämä malli säilyttää nämä käytännön kokoonpanot tulevaisuudessa. Lisäksi tämä malli on varustettu valinnainen aktiivinen turvajärjestelmä, langaton lataus, etuistuimen tuuletus lämmitys ja lämmitys ohjauspyörä.


Blazerin uuden sukupolven suunnittelu on hyvin radikaalia, ja muoto on paljon yhteistä uuden "Bumblebee" Comalon kanssa. Uuden auton etupuolella on halkaistu ajovalot ja LED-päiväajovalot, ja seuraava on kauko- / matala-palkki. Kaistale ulottuu keskimmäisen verkon tunnuksesta molemmille puolille, jolla on merkitystä visuaalisen painopisteen vähentämisessä. Lisäksi auto on saatavana sekä säännöllisessä versiossa että RS urheiluversiossa. Ensimmäinen on enemmän kromattu, ja jälkimmäinen on voimakkaasti koristeltu mustalla.

Sivussa suunnittelija luo voimakkaan voiman tunteen nostettujen pyöräkaivojen ja upotettujen ovien kautta. Kaltevilla D-pylväillä ja alempi takavalot, häntä on erittäin raskas. On syytä mainita, että tämän auton takavalaisimilla on "Y" -muoto, ja RS-versiossa on musertava viimeistely, joka on samanlainen kuin Lamborghini.


Sisustussuunnittelun kannalta uuden auton muotoilu on samanlainen kuin muiden Chevrolet-malleissa, mutta se on nykyaikaisempi. Kromausraja, ompelemisprosessi ja hammaskäsittely luovat kerroksellisen tunnelman keskusohjaukseen, joka on suppeampi ja vähemmän turvonnut. RS-version tarjoama musta ja punainen värimaailma tuo lisää taistelutilaan.


Voimassa on merentakaisella versiolla varustettu 2,5-litraiset nelisylinteriset ja 3,6-litraiset V6 kaksi sylinterin suoraa injektointia luonnollisesti imevää moottoria. Siirtoverkko on sovitettu 9-vaihteinen automaattivaihteisto ja valinnainen neliveto. Kuitenkin, kun otetaan huomioon kotitilanne, odotetaan, että näitä kahta luonnollisesti suotavaa moottoria ei oteta käyttöön. Kotimaiset mallit tai 2.0T-turboahdetut moottorit, joilla on samat mallit kuin Chevrolet Expedition ja Buick Angkewei, ovat teholtaan enintään 191 kW (260 Ps). ), suurin vääntömomentti on 400 Nm.

Chevrolet Blazer .jpg