Cadillac XT6 uuden auton ajokoe spy kuvia tai ottaa seitsemän istuimia

- Sep 30, 2018-

Cadillacin nykyisen Maastoauto mallit sisältävät XT4, XT5 ja Escalade, jotka kattavat kompakti, keskisuurten ja suurten Maastoauto markkinoilla. Aika on viime aikoina saanut sarja testi vakooja kuvia ryhmän Cadillac XT6 malleja. Uusi auto on sijoitettava välillä XT5 ja Escalade ja odotetaan debyytti 2019 Detroit Auto Show.


Uusi Cadillac XT6 muodon odotetaan hyväksyvän uuden perheen muotoilu. Koska uusi korimalli raskaasti naamioitu, voi arvata, että yleinen tyyli etuseinän hyväksyy edelleen kova ja neliön visuaalinen vaikutus. Yleisen muodon ajovalojen ryhmä voi viitata Cadillac XT4 ajovalojen-tyyliin. Yleisen muodon ajovalot edelleen jatkaa ruutu-hiottu muotoilu, kun päiväsaikaan käytettävän ajovalon suunnittelu säilyttää pystysuora kyynel silmään tyyli.


Puolella uuden auton kokonaisrakenne on huomattavasti pitempi kuin XT5 malli D-pilarissa-osassa ja uuden auton sisätilojen odotetaan hyväksyvän 7-paikkainen istuimia. Uuden auton takaosan voi nähdä yleisen muodon. Se hiljentää uses Cadillac malli kova klassikkoja. Samaan aikaan häntä hyväksyy kahdenvälisten kaksi-out pakokaasun asettelu ja chrome-pidikettä käytetään osoittamaan tunne liikkuvuutta. Sisustus uusi auto on joko uusi perhe suunnittelu-kieli.


Konetehona uuden auton on sijoitettu XT5 ja Escalade, niin on hyvin todennäköistä, että paikannus on keskisuurten ja suurten Maastoauto. Sen odotetaan varustettu kuusisylinterinen hengittävä moottori tai hybridi malli täyttää valta on keskisuurten ja suurten katumaasturit ja seitsemän istuinta malli.

Cadillac XT6.jpg