Cadillac XT4-V -kuvaukset

- Oct 11, 2018-

Cadillac-brändi on aiemmin julkaissut uuden kompaktin SUV XT4: n. Sen uusi muotoilu ja moottorin vaihteleva sylinteritekniikka tekevät meistä edelleen muistamme. Äskettäin saimme joukon Cadillac XT4-V -laskuja ulkomailta. Urheilullinen, mutta hienostunut muotoilu on myös erittäin miellyttävä.


Cadillacin V-sarjan korkean suorituskyvyn brändin jäsenenä Cadillac XT4-V: ssä on paljon muutoksia sen ulkonäössä verrattuna tavalliseen versioon. Mallistosta näemme, että Cadillac XT4-V: n yleinen ulkonäkö on edelleen uusi perheen muotoilu, mutta V-sarjan korkean suorituskyvyn brändin ainutlaatuinen ulkonäköpakkaus. Uuden auton etupinta on edelleen suunniteltu suuremmalla kokoisella silmällä, ja sisätila on edelleen hunajakenevassa, ja siinä näkyy liikkeen tunnetta. Kuitenkin verrattuna normaaliin versioon, uuden moottoriholkin etuosassa on lämpöhäviöportti ja mustaa käsittely, joka osoittaa suorituskykyauton taistelevuuden.


Auton reunalla uusi auto jatkaa auton säännöllistä versiota stereon ja kova runkoverkkosuunnitelma, mutta on syytä mainita, että uusi auto näkyy kolmen ovisen suunnittelun renderoinnissa. Yleinen visuaalinen vaikutus on hienostunut kuin viisijamainen malli. Samaan aikaan, koska tämä malli käyttää V-sarjan suorituskykyisiä sarjoja, alkuperäinen kromi nauha ruumiinpuolella on mustetta ja vartta kohdellaan samalla tavalla. Uuden auton takaosassa punaiset L-muotoiset takavalot on suunniteltu vastaamaan auton korin värin. Samanaikaisesti takaosa sopii urheilullisempiin kahdenvälisiin pakokaasuasentoihin, ja pakoputkisto on myös kromattu, mikä myös korostaa V-sarjan huipputehokkaan brändin hienostuneisuutta. Missä.


Voimassa vallassa uuden auton odotetaan olevan varustettu uudella 2.0T-turboahdetulla moottorilla ja sen yleiset tehoparametrit säätää yksinomaan Cadillac V-sarjan korkean suorituskyvyn brändiosasto. Lisäksi tällä mallilla on tällä hetkellä vain renderointi ja tehoparametrit ovat tuntemattomia.

Cadillac XT4-V.jpg