Cadillac alkaa lisätä super-risteilyjärjestelmiä kaikkiin malleihin vuoteen 2020 mennessä

- Jun 08, 2018-On todettu, että General Motors ilmoitti aikovansa aloittaa huippuluokan huippuluokan Cadillac -mallien tarjoavan Super Cruise -ajoneuvonohjausjärjestelmän, Super Cruise, vuodesta 2020 lähtien.

Super Cruise esitteli viime vuonna ja on esillä Cadillac CT6: ssa. Se käyttää edistyksellistä lidar-, kamera-, anturi- ja karttatietoja edistyksellisen kuljettajan avustamisen ansiosta, jolloin kuljettajat voivat ohjata käsiään ohjauspyörästä tien päällä. Erillistä infrapunakameraa käytetään varmistamaan kuljettajan silmät tiellä.

Tietenkin Super Cruise ei ole halpa. Kuluttajat, jotka ostavat CT6: n, joutuvat maksamaan ylimääräisen 2,500 dollarin Super Cruise -palveluun. Lisäksi Super Cruise vaatii kuluttajia ostamaan luksusautojen $ 3,100 ajuripaketin. Tulevat mallit eivät ole uutisia.

Super Cruise on kattavampi kuljettajan apujärjestelmä. Se on uusi kohokohta Cadillacin murroista kuluttajien stereotyypeistä ja houkuttelemisesta potentiaalisille asiakkaille. Kuitenkin vuoden kuluttua sen lanseerauksesta Cadillac ei julkaissut tietoa Super Cruise -tuotetta koskevista suunnitelmista, ja aiemmin tänä vuonna 2019 XT4-luksusautoilla, jotka esittelivät New York Auto Show -tapahtumassa, ei ollut esillä Super Cruise. Samaan aikaan muut autonvalmistajat asentavat kehittyneitä kuljettajien tukijärjestelmiä massamarkkinoihin, kuten Nissan Altima ja ProPilot Assist.


凯迪拉克.png