Cadillac Super Cruise -järjestelmä

- Jun 07, 2018-

Muutama päivä sitten, General Motorsin virallisen ilmoituksen mukaan, suunnitelmissa on tarjota käyttöön handsfree-super-risteilijä edistyksellinen ajo-avustusjärjestelmä Super Cruise huipputason Cadillac-malleille vuodesta 2020. Super Cruise teki debyyttinsä viime vuonna Cadillac CT6: ssa . Se käyttää laser-tutka, kamerat, anturit ja karttatiedot, jotta kuljettajat voivat ottaa käsiään pois ohjauspyörästä ajettaessa sedan-moottoritiellä, mutta sillä on infrapunakamera, joka takaa kuljettajien silmät Pysy tiellä.

 

Järjestelmä integroi kolme kaistanleveyden, mukautuvan risteilyn ja kuljettajan huollon ylläpitoa. Järjestelmän kehittämisen alkuperäinen tarkoitus on auttaa liikenneturvallisuutta ja helpottaa ajo-avustusjärjestelmän toimintaa. Ilmoitetaan, että soveltuvassa ympäristössä Super Cruise -automaattiohjaus voidaan aktivoida vain kaista-kaista -ajoväylällä, mikä antaa kuljettajalle mukavan ja kätevän ajokokemuksen pitkän matkan ja päivittäisen työmatkan aikana. Cadillac Super Cruise on tällä hetkellä saatavilla vain CT6-malleissa.

 

Tämän jälkeen GM kehittää edelleen V2V-järjestelmää, eli läheisen kentän tietoliikenneteknologian kautta autojen ja autojen tietojen jakamista varten, tällä tavoin rikkomatta visuaalista sokeuttapaikkaa, antamaan enemmän tietoa kuljettajille ja ajoneuvoille, jotta vältetään Liikenneonnettomuuksien ilmaantuminen.


Cadillac CT6.png