Cadillacin uusi autosuunnitelma kattaa kattavat autot ja maastoautot

- Oct 10, 2018-

Cadillac-merkkiset road test -vakoiluversiot ovat uudestaan mallinnettu, ja niissä on mukana erilaisia autoja ja SUV-malleja. Äskettäin ulkomailta kerrottiin, että Cadillac oli viime aikoina pitänyt brändin vuosittaisen jälleenmyyjäkonferenssin Las Vegasiin ja osoittanut Cadillac-tuotemerkin uuden autosuunnitelman vuoteen 2021 saakka ja suunnitelmassa on useita erilaisia autoja ja SUV-tuotteita.


Cadillacin jälleenmyyjien konferenssi kutsui 1000 edustajaa 712 jälleenmyyjältä eri puolilta maailmaa esittelemään ryhmän tulevaisuuden suunnitelmia, ja Cadillac Groupin maailmanlaajuinen presidentti Steve Carlisle osoitti myös brändin ja sen vastauksen merkityksen. Kilpailukykyisten globaalien autoteollisuuden strategiset valmiudet tulevaisuudessa. Lisäksi merentakaisten tiedotusvälineiden mukaan Cadillacin brändi keskeyttää tilapäisesti dieselmoottoreiden kehityksen, mikä on myös merkittävä muutos uudessa energiantrendissä. Lisäksi konferenssin ensisijainen tavoite on uusi autosuunnitelma, ja brändi käynnistää erilaisia malleja, kuten autoja ja maastoautoja vuoteen 2021 mennessä.


Autojen osalta suorituskykyautosta Cadillac CT6-V: n uusi sukupolvi on aiemmin ilmoittanut uuden moottorin nimeltään "Blackwing", ja tämä moottori on 4.2L kaksimoottorinen moottori, teho on tehokkaampi, tämä malli Tulevaisuudessa tavoitteena on Mercedes-Benzin ja BMW: n M-sarjan AMG. Lisäksi autojen nimeämisen muutoksen myötä myytävät ATS- ja CTS-mallit lopetetaan ja uudet mallit CT4 ja CT5 korvataan.


SUV: n osalta brändi käynnistää uuden mallin, jonka odotetaan olevan nimeltään XT6. Uusi auto sijoitetaan XT5: n ja Escaladen välille. Tämän mallin odotetaan käynnistävän 7-paikkaisen istuinjärjestelyn tulevaisuudessa, ja tämän mallin odotetaan tulevan tervetulleeksi lähivuosina. Korvaa se. SUV-tuotteet Kahdella uudella mallilla, XT4 ja XT6, brändi kattaa kompakteista maastoautoista suurille maastoautoille.

Cadillac new car plan comprehensive coverage of cars and SUVs.jpg