Cadillac CT5 varustetaan vasta kehitetyllä ohjainohjausjärjestelmällä

- Jun 14, 2018-

Viime aikoina ulkomaiset tiedotusvälineet paljastivat joukon Cadillac CT5 -tietotestejä valokuvien mukaan Cadillacin johdon Johan de Nysschenin suunnitelman mukaan, nimetyt CT5-mallit kuuluvat uuden sukupolven Cadillac CTS -vaihdemoottoreihin. Uusi auto kuljettaa Cadillac'in äskettäin kehitettyä kuljettajan apujärjestelmää. On todettu, että uuden auton odotetaan virallisesti alkavan vuonna 2019.


Vakoilukuvien näkökulmasta CT5 hyväksyi Cadillac Escala -konseptiauton suunnittelun elementit. Ajoneuvolla on suhteellisen tasainen muoto. Moottorin kansi on nostanut ilmausreikiä. Ajovalot ovat paljon pienempiä kuin nykyiset mallit, ja pystysuorat LED-linjat Ajovalot säilytetään.

On todettu, että CT5: n Intranet integroi suurempia antureita ja kameroita ja kuljettaa Cadillacin äskettäin kehitettyä ohjainohjausjärjestelmää, joka pystyy toteuttamaan autopilotin, superristeilyjärjestelmän jne. Tämä järjestelmä asennetaan kaikkiin Cadillac-malleihin vuoteen 2020 mennessä .

Sivulta uusi autolinja on hyvin venytetty. Nykyisistä uutisista CT5 on lähempänä nykyistä CTS-mallia. Takavalot saattavat hyväksyä Lincolnin suunnittelun kaltaisen läpikulkevan mallin, ja vasen ja oikea takavalot yhdistetään toisiinsa, mikä on visuaalisesti houkuttelevampi.

Voimassaoloaikana CT5 voi käyttää Cadillacin nykyistä voimansiirtoa, johon kuuluu 2,0T: n nelisylinterinen turboahdettu moottori, 3,6L V6 luonnollisesti imevää moottoria ja 3,0TV6-turboahdettu moottori. Myöhäisen odotetaan myös aloittavan sekamuunnoksen. Suorituskykyinen versio CT5-V tai 4.2L V8 kaksimoottorimoottori.


14  ct5.png