Cadillac CT5: n viimeisimmät uutiset listataan vuonna 2020

- Sep 26, 2018-

Kunnia ja ylellisyyttä tarkoittavat Cadillacin malleja. Viime vuosina Cadillacin myynnin nopea kasvu Kiinan markkinoilla on ilmeistä kaikille. Sen vahva tuotevahvuus voidaan sanoa olevan yksi menestyksen tärkeistä tekijöistä. Ei, Cadillac aikoo käynnistää CT5-mallin, jonka odotetaan olevan varustettu kehittyneellä kuljettajien apuvälineellä ja joka käynnistetään virallisesti vuonna 2020.


On todettu, että uusi auto kiinnittää Cadillac Escala -konseptiauton suunnittelun elementteihin. Uusi auto hyväksyy suositun liukuportaan muotoilun, jossa etupinta käyttää uuden perheen tyylirakennetta ja ajovalaisimien ohutta muotoa. Taillights-ryhmän epäillään käyttävän läpi-mallia.


Lisäksi uusi auto on varustettu suurilla antureilla ja kameroilla, mikä tarkoittaa, että Cadillac CT5 on varustettu Super Cruise -järjestelmällä, joka vapauttaa kuljettajan kädet moottoritiellä.


Powertrain-segmentissä Cadillac CT5, joka on rakennettu GM Alpha -alustaan, on powered by eri moottoreita, mukaan lukien 2.0T turboahdettu moottori, 3.6L V6 luonnollisesti imettävä moottori ja 3.0T V6 kaksimoottori turboahdettu moottori.

Cadillac CT5.jpg