C5 AIRCROSS sekoitettu konseptiauton virallinen kartta tai 10 kuu vaihe

- Sep 21, 2018-

Citroenin uusi C5 AIRCROSS-malli on sijoitettu kompakti SUV. Aika Motors oppi äskettäin C5 AIRCROSS PHEV -konseptikarttojen ryhmästä ulkomailta. Uuden auton ulkonäkö jatkaa säännöllisen version suunnittelua, mutta yksityiskohtia muutetaan. Uusi auto odotetaan ensiesittelyn Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa.


Ulkonäköä ajatellen uuden auton yleismuoto jatkaa auton säännöllisen version suunnittelua ja kokonaisuus on täynnä. Etuvalot ovat split-tyyppisiä ja integroitu säleikköön antaen tyylikästä ja avant-garde-mallia. Konseptin virallisesta kartasta, kehon yksityiskohdat on säädetty, keho käyttää enemmän sinisiä koriste-esineitä. Vaikka tämä on konseptiauto, elimessä on myös plug-in-hybridi-liitin, ja siinä on yksilöllinen pinnoite tästä mallista.


Rungon kyljessä uuteen autoon kuuluu ripustettu kattorakenne. Uuden auton takaosassa korkealla suunnitellulla spoilulla on suuri kromattua pakokaasua, jossa on yhteensä kaksi puolta, joka on täynnä urheilullisuutta. Takavalokonserni käyttää LED-valonlähdettä, jolla on paremmat tunnistukset yöllä valaistuksen jälkeen.
Sisustuksen osalta uusi auto jatkaa Citroenin "vain ohjaamon" suunnittelukonseptia ja keskikonsolin muotoilu jatkuu säännöllisen mallin suunnittelun kielenä. Etumatkustaja ja mukiteline on kuitenkin varustettu sinisellä teemavärillä, joka edelleen korostaa uuden energiamallin identiteettiä.


Lisäksi nykyisen valtavirran suurikokoinen LCD-näyttö ja täysi LCD-laite sekä muut rikkaat kokoonpanot odotetaan näkyvän uudessa autossa.


Voimantuotannossa uuden auton odotetaan olevan powered by 1.6T + -moottori. Moottorin suurin teho on 134kW (182Ps), kun moottorin maksimiteho on 80kW (108Ps). Lähetyksen osalta uuden auton odotetaan vastaavan 8-vaihteinen automaattivaihteisto. Lisäksi uusi auto voi kuljettaa 50 km puhdasta sähkötehoa, ja kattava polttoaineen kulutus 100 kilometriä kohti voi olla 2,0L.

C5 AIRCROSS mixed concept car.jpg